MENIU

Şoc în Giuleşti: Viorel Hizo şi-a dat demisia de la Rapid!

Foto: NewsIn

Antrenorul a fost deranjat de criticile lui George Copos , care trimisese jucătorii la fabrică, după eliminarea din Cupa României. Interimatul e asigurat de Nae Manea, dar viitorul principal ar putea fi Marius Şumudică, acum la Farul.

Declaraţia făcută de George Copos la cald, după eliminarea Rapidului din Cupa României, l-a supărat foarte tare pe antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, care nu s-a mai prezentat vineri la antrenament, el intenţionând să renunţe la funcţie.

"Mi-e ruşine în primul rând pentru acei oameni care au venit şi au susţinut echipa 90 de minute. Acei oameni merită respect, iar jucătorii n-au avut respect! Să meargă să lucreze în fabrică! Ăsta a fost bambilici, nu fotbal! E cel mai urât meci pe care l-am văzut! În fabrică să meargă jucătorii!", a spus Copos, iar Hizo a luat personal critica şi a decis să întrerupă colaborarea cu "alb-vişinii", deşi are un parcurs foarte bun în campionat, unde echipa se află pe locul trei.

Până la găsirea unui nou tehnician, interimatul, cel puţin în meciul cu Oţelul, va fi asigurat de Nae Manea. Se pare că patronul giuleştenilor intenţionează să-l aducă lângă Podul Grant pe Marius Şumudică, actualul antrenor al Farului. Intervievat de sport.ro, acesta a evitat să răspundă dacă a vorbit vineri cu George Copos, însă a admis că sunt 1 % şanse ca duminică să fie pe banca Rapidului. "Rapidul nu se refuză niciodată!", a declarat el.

Mai multe articole despre:
Liga I Cupa României Rapid George Copos Viorel Hizo