MENIU

"Slumdog Millionaire mi-a distrus relaţia!"

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Logodnicul Freidei Pinto a declarat presei că frumoasa actriţă, care joacă în filmul "Slumdog Millionaire", este îndrăgostită de colegul ei, Dev Patel.

"A renunţat la relaţia noastră pentru a fi cu Dev Patel", a spus Rohan Antao, potrivit dailymail.co.uk. Bărbatul a povestit jurnaliştilor că îi este tot mai greu să iasă din casă. "Peste tot văd afişul filmului. Sunt devastat." Fostul logodnic al Freidei Pinto nu poate confirma relaţia dintre actriţă şi colegul ei de pe platourile de filmare. Cu toate acestea, bărbatul este convins că Freida este îndrăgostită de Dev Patel, în vârstă de 18 ani.

Frumoasa actriţă l-a cunoscut pe Rohan, în urmă cu şase ani, la Universitatea din Mumbai. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în toamna lui 2007. Rohan a cerut-o de soţie pe Freida, la câteva zile după ce a fost distribuită în rolul Latika, din filmul "Slumdog Millionaire". Potrivit acestuia, producătorii filmului nu au vrut ca logodna Freidei să fie făcută publică, pentru a păstra dincolo de ecran, povestea de dragoste dintre cei doi actori. 

De curând, Dev a declarat că nu are o prietenă, însă este atras de colega sa, Freida Pinto. Speculaţiile, privind o idilă între cei doi, au apărut în ziua Sfântului Valentin. Atunci, Dev şi Freida au fost surprinşi la cumpărături, într-un magazin de bijuterii.  

"Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 81-a ediţie a premiilor Academiei americane de film. "Slumdog Millionaire" prezintă o poveste de dragoste, având ca fundal o Indie cantonată între Evul Mediu şi secolul XXI.

Mai multe articole despre:
Oscar Slumdog Millionaire Dev Patel Freida Pinto