MENIU

Site FC Sevilla: Echipa lui Jimenez a câştigat autoritar meciul cu modesta Unirea Urziceni

Foto: uefa.com

Site-ul oficial al lui FC Sevilla notează că formaţia spaniolă "a debutat cu dreptul" în Grupa G a Ligii Campionilor, după ce s-a impus fără probleme în faţa campioanei României, Unirea Urziceni, scor 2-0.

"Elevii lui Manolo Jimenez au putut citi uşor partitura defensivă a adversarului, nu şi-au pierdut calmul şi au marcat atunci când au avut ocazia. Luis Fabiano, sublim, a deschis calea spre victorie cu un gol superb, iar Renato a închis tabela. Sevilla a debutat cu dreptul în Liga Campionilor şi a câştigat autoritar meciul cu modesta Unirea Urziceni. Aşa cum a spus tehnicianul românilor, Dan Petrescu, Unirea nu a venit la Sevilla să făcă schimb de tricouri şi s-a apărat organizat, fapt care i-a incomodat pe jucătoii Sevillei", scrie sursa citată.

Site-ul grupării iberice mai notează că în partea secundă a întâlnirii, graţie golului lui Luis Fabiano, "misiunea eleviilor antrenaţi de Manolo Jimenez a devenit mai uşoară, ca urmare a spaţiilor apărute în apărarea oaspeţilor, iar reuşita lui Renato a venit în cursul firesc al jocului".

Campioana României, Unirea Urziceni, a pierdut, miercuri, meciul de debut în Liga Campionilor în faţa grupării spaniole FC Sevilla, scor 0-2, în deplasare. Sevilla a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Luis Fabiano (45+1), şi a majorat diferenţa prin Renato (70).