MENIU

Sir Alex Ferguson: "Putem câştiga din nou finala!" / Arsene Wenger: "Această eliminare este cea mai mare dezamăgire a mea"

Foto: http://images.mirror.co.uk

Sir Alex Ferguson este convins că Manchester United îşi va păstra trofeul Liga Campionilor. Antrenorul "diavolilo"r a afirmat că Manchester se află în cel mai bun moment al sezonului şi se poate impune în finala de la Roma, indiferent cu cine va juca, Chelsea sau Barcelona. De partea cealaltă, Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, a spus că înfrângerea din dubla cu United este cea mai mare dezamăgire din viaţa sa.

"Începutul de meci a făcut diferenţa. Arsenal a început agresiv, dar noi am reuşit să marcăm repede două goluri, astfel că le-am tăiat elanul. Cei de la Arsenal nu au reuşit să-l oprească pe Cristiano Ronaldo. Mijlocul nostru s-a comportat bine, însă aveam nevoie de un jucător pentru a face diferenţa. Ronaldo este un jucător fantastic. Toată echipa a fost, de altfel, fantastică. Acum avem o nouă şansă. Avem calităţile şi dorinţa de a realiza acest lucru. Aceşti jucători nu m-au dezamăgit niciodată în momentele dificile. Suntem capabili, totuşi, să câştigăm finala. Ştim să jucăm sub presiune, aşa cum am demonstrat şi în meciul cu Arsenal", a spus Sir ALex Ferguson.

De partea cealaltă, Arsene Wenger a declarat că eşecul din partida cu United este cea mai mare dezamăgire a vieţii sale. "Nu am sentimentul că am jucat o semifinală. S-a terminat în primele zece minute. Acest lucru este cel mai greu de digerat: meciul s-a încheiat înainte de a începe. Este dezamăgitor să parcurgi un drum atât de lung şi să dai meciul astfel. Am luat două goluri în trei minute. Împotriva unei astfel de echipe, este imposibil să revii. Am continuat să jucăm, dar o parte din speranţă se pierduse. Este cea mai mare dezamăgire a mea. Suporterii se aşteptau la o seară deosebită. Să-i dezamăgim astfel, este o şi mai mare decepţie", a spus Wenger.

Manchester United, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, marţi, pentru al doilea an consecutiv, în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 4-1, formaţia Arsenal Londra, în semifinalele competiţiei. În tur, în urmă cu o săptămână, Manchester s-a impus cu 1-0. În meciul retur, disputat marţi, pe arena din Londra, echipa din Manchester a câştigat, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Park (8) şi Cristiano Ronaldo (11, 61), în timp ce reuşita gazdelor a fost semnată de Van Persie '75, din penalty.