MENIU

Singur de Dragobete. Fă-ţi cadou o zi specială!

Foto: guardian.co.uk

Ziua Îndrăgostiţilor poate fi deprimantă dacă nu ai pereche. Inimioarele şi cuplurile de peste tot din jur te împing, mai mult decât în oricare altă zi, să-ţi doreşti pe cineva în viaţa ta. Dar există câteva trucuri pentru a scăpa de melancolia singurătăţii şi, chiar mai mult, pentru a te simţi minunat în sărbătoarea iubirii.

Fă ceva frumos doar pentru tine, cum ar fi o baie cu spumă, mergi la un salon de masaj sau cumpără-ţi un articol de îmbrăcăminte pe care ţi-l doreai de mult. Uită-te la un film de acţiune cu un prieten sau o prietenă, filmele din seria James Bond pot fi ideale pentru astfel de ocazii. Evită filmele romantice sau dramele, ultimul lucru pe care îl vrei, cel mai probabil, este să fii cuprins de melancolie. Dacă vremea este frumoasă, ieşi la plimbare şi cumpără-ţi un buchet de flori sau o cutie de bomboane.

Pentru seara de Dragobete, lasă gândul unei cine romantice pentru o petrecere pe cinste. Invită-ţi prietenii la tine pentru o pizza şi distraţi-vă împreună toată seara cu jocuri sau dansând.

Nu deschide televizorul, pentru că vei vedea probabil filme şi cântece de dragoste. Alege, în schimb, o piesă de teatru sau du-te la un eveniment sportiv.

Fă ceva altruist! Foloseşte ziua pentru a-ţi face ordine în lucruri şi alege hainele care încă sunt bune, dar pe care nu le mai porţi. Le poţi dona unei case de copii sau unui adăpost pentru oameni ai străzii. Fă-ţi ordine în hârtii şi du maculatura la un centru de reciclat. Un alt mod în care poţi să-i ajuţi pe ceilalţi este să donezi sânge. Du-te la un centru local de donare de sânge, iar gestul tău poate salva o viaţă.

În loc să petreci Dragobetele uitându-te cu invidie la cuplurile din jurul tău şi simţindu-te singur, încearcă să ai alături prietenii dragi şi să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a face din ziua iubirii una în care îţi dovedeşti afecţiunea faţă de alţii, şi, de ce nu, faţă de tine însuţi.