MENIU

Sindicaliştii au protestat luni la sediul PSD

Foto: RTV
Sindicaliştii înarmaţi cu fluiere şi pancarte au venit să îşi strige oful în poarta guvernanţilor

A fost o zi tensionată la partide. Sindicaliştii înarmaţi cu fluiere şi pancarte au venit să îşi strige oful în poarta guvernanţilor. Politicienii au fost însă mult mai preocupaţi de alegerile europaralmentare sau acordul cu FMI.

La sediul central al PSD, nimic nu prevestea agitaţia unei zile de proteste sindicale. Dar social-democraţii sunt obişnuiţi, pentru că liniştea e o pasăre rară, care nu se încumentă să cânte şi pe gardul din Kisellef. Dar primăvara face minuni. Grădina PSD a înflorit deodată, spre bucuria politicienilor, dar şi a lui Urechilă, câinele de pază al social democraţiei şi prieten de nădejde al presei.

Primăvara parcă le dă şi politicienilor un aer mai romantic, mai relaxat.

Câteva declaraţii şi gata. Pentru 3 ore ziariştii sunt liberi. Între transmisiunile în direct, fiecare îşi ocupă timpul cu ceva.

La un semn liniştea este ruptă. Un grup de sindicaliştii se agită de zor la porţile sediului PSD din kisellef.

S-au agitat în zadar!  Au plecat aşa cum au venit. Oricum cel puţin un scop a fost atins.

Doamna Vasilica Luchian este şefă de lucrări la Universitatea de Ştiinţe Agronomice din Capitală. Are 14 ani în învăţământ, o facultate, un masterat, un doctorat şi mai multe lucrări scrise. În străinătate ar fi câştigat cateva mii de euro...în România...

Dar cu ce impresie pleacă sindicalista din poarta PSD.  

"Indiferenţă şi umilire din partea aleşilor ar trebui să le fie ruşine, dar s-ar putea ca ei să facă parte din categoria celor care au mai rămas corigenţi din când în când", a declarat un protestatar.