MENIU

Sichitiu: "Echipa va fi preluată de Nae Manea, împreună cu Iencsi"

Foto: NewsIn

Grigore Sichitiu, directorul general al FC Rapid, a declarat, astăzi, că Nicolae Manea şi Adrian Iencsi se vor ocupa de pregătirea echipei giuleştene, după ce tehnicianul Marian Rada a demisionat.

"Regretăm demisia lui Marian Rada, de azi echipa va fi preluată de Nae Manea, împreună cu Iencsi, Panait şi Kogălniceanu. Continuăm în această formulă, pentru că deocamdată nu vrem să aducem pe cineva din afară, deoarece ar fi dificil şi ar dura mult timp până când ar învăţa şi ar înţelege ce se întâmplă la Rapid. Am avut mai multe discuţii cu Rada şi împreună cu jucătorii şi am încercat să-l facem să se răzgândească, dar el a spus nu", a declarat Sichitiu.

Marian Rada şi-a anunţat în această dimineaţă demisia din funcţia de antrenor principal, deoarece a ratat ambele obiective din acest sezon, câştigarea titlului şi a Cupei României. Rapid a fost eliminată de Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României, iar în campionat, după etape, se află pe locul 6, la 10 puncte în spatele liderului, tot rivala Dinamo.