MENIU

Show TV: Tolea Ciumac a fost arestat în direct

Foto: RTV

Anatolie Ciumac, zis Tolea, cunoscut publicului pentru apariţiile sale la televizor, în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu, a fost arestat marţi seara. Reţinerea sa nu putea să aibă loc, unde altundeva, decât tot la televizor.

Tolea se afla marţi seară în incinta postului de televiziune Antena 1, pentru "a da lămuriri în legătură cu evenimentele pentru care a fost condamnat la patru ani de închisoare", după spusele reporterului care îl intervieva.

Cu zâmbetul pe buze, Tolea spune în cadrul interviului că el este "luptător", aşa că nu se va preda niciodată în faţa poliţiei, dar dacă va fi arestat nu se va opune. Întrebat cu cine va lăsa copilul dacă va fi arestat, Tolea spune că-l va încredinţa mai degrabă Magdei Ciumac "decât să-l ia statul".

"Dar Magda Ciumac este la Timişoara. Dacă vă arestează în această noapte, cu cine lăsaţi copilul?", insistă reporterul îngrijorat, fără a şti, probabil, că printr-o coincidenţă remarcabilă poliţia este deja la uşa studioului, gata să-l reţină pe Tolea.

Deloc surprinzător, după toate indiciile primite, poliţiştii dau buzna în studio şi îl arestează pe Tolea, acuzat de tentativă de omor din cauza unei bătăi în urma căreia un om a rămas paralizat pe viaţă, iar alte două persoane au fost grav rănite. Tolea şi-a respectat promisiunea şi nu a opus rezistenţă, recunoscând că "era pregătit" pentru momentul arestării.

După această scenă demnă de filmele de acţiune, în care infractorul este prins la final, nu putem decât să ne întrebăm: cu cine a lăsat Tolea copilul marţi seară? Cu Magda Ciumac, probabil, care a reuşit să ajungă la Bucureşti în câteva ore, dar a făcut întâi o oprire la televiziunea care a făcut-o vedetă, OTV.