MENIU

Sharon Stone este atrasă de adolescenţii de 18 ani - VEZI FOTO

Foto: timeinc.net
Foto: buzzine.com

Sharon Stone, actriţa din "Instinct primar" a făcut o pasiune pentru actorul, Dev Patel, în vârstă de 18 ani.

Sharon Stone l-a urmărit pe tânărul actor din "Slumdog Millionaire", timp de două zile, cu ocazia decernării premiilor BAFTA care s-a desfăşurat la Londra, a anunţat femailfirst.co.uk.

"Sharon este extraordinară, a flirtat cu mine toată seara! M-a urmărit tot timpul prin mulţime. Nici nu-mi vine să cred că Sharon Stone mă place.", a declarat Dev pentru Daily Mirror.

Se pare că, la o petrecere organizată cu ocazia decernării premiilor BAFTA, actriţa, în vârstă de 50 de ani, s-a apropiat de Dev şi i-a şoptit la ureche că i-a plăcut la nebunie rolul său de debut din "Slumdog Millionaire".

Surse prezente la petrecere au spus că vârsta lui Dev, nu a împiedicat-o pe frumoasa actriţă să flirteze cu el toată seara. "Are 18 ani. Ar putea să-i fie fiu sau chiar, nepot", au completat acestea. 

Duminică, Sharon a participat la o altă petrecere organizată pentru a sărbători succesul filmului "Slumdog Millionaire". Actriţa a prins curaj şi l-a sărutat pe Dev, Cu toatea acestea, Sharon Stone a plecat singură la hotel.