MENIU

Shakira, invitată la Oxford

Shakira
Shakira, invitată la Oxford

Vedeta pop a mărturisit că nu ştie cum a ajuns la tribuna la care s-au aflat Newton sau Churchill. Cei de la Oxford obişnuiesc să invite diverse personalităţi.

Shakira a fost invitată la Oxford! Nu ca să cânte, aşa cum v-aţi fi aşteptat, ci ca să le vorbească studenţilor despre importanţa educaţiei. Vedeta din Columbia este, printre altele, şi ambasador UNICEF.

\"Este într-adevăr o onoare şi un privilegiu să fiu aici. Trebuie să recunosc că mulţi s-au înşelat în legătură cu motivul prezenţei mele : nu vor fi mişcări de şolduri sau aşa ceva\", a spus bomba latină.

În faţa a sute de studenţi la Oxford, cântăreaţa de 32 de ani a declarat că oricine trebuie să aibă acces la educaţie. Vedeta pop a mărturisit că nu ştie cum a ajuns la tribuna la care s-au aflat Newton sau Churchill. Cei de la Oxford obişnuiesc să invite diverse personalităţi. Prestigioasa Universitate i-a avut oaspeţi în trecut pe Michael Jackson, Maica Teresa sau Dalai Lama. Alegerea a fost motivată acum de acţiunile caritabile pe care Shakira le întreprinde în întreaga lume.

Mai multe articole despre:
Unicef Shakira Oxford acţiuni caritabile