MENIU

Settlers 7: Paths to a Kingdom, anunţat

Foto: Ubisoft

Jocul The Settlers 7: Paths to a Kingdom se află în producţie şi este planificat să apară în primăvara anului 2010, anunţă Ubisoft.

The Settlers 7: Paths to a Kingdom vă oferi jucătorilor posibilitatea să aleagă cele mai bune metode de a conduce regatul spre victorie, într-o lume virtuală inspirată de Europa Centrală al epocii renascentiste.       

„The Settlers 7: Paths to a Kingdom a aduce franciza la un nou nivel în cadrul genului de strategie, bazându-se pe mecanismele cheie care au adus succes seriei, dar,  în acelaşi timp, aducând şi inovaţii care promit jucătorilor o experienţă nemaiîntâlnită”, a declarat John Parkes, Marketing Director EMEA al Ubisoft.

Dezvoltat de studioul Ubisoft Blue Byte situat în Düsseldorf, Germania, The Settlers 7: Paths to a Kingdom rămâne fidel tradiţiilor seriei, fiind în acelaşi timp însă şi un joc de strategie modern care se bazează pe mecanisme de joc avansate şi un gameplay complex. Jucătorii se vor putea bucura de campanii incitante, hărţi de tip skirmish sau provocările oferite de multiplayer în cadrul unei lumi dominate de păduri luxuriante, râuri neîmblânzite şi munţi cu piscuri semeţe.
Mai multe articole despre:
strategie joc games gameplay