MENIU

Serialul "Alice în Ţara Minunilor" în variantă sexy va fi lansat în decembrie

Foto: dailymail.co.uk

Celebra carte “Alice în Ţara Minunilor” va fi adaptată de scenaristul şi regizorul britanic Nick Willing într-un serial TV cu accente sexy, care va fi difuzat în decembrie pe canalul SyFy.

Serialul bazat pe cartea lui Lewis Caroll o va avea ca protagonistă pe Caterina Scorsone, o nouă apariţie în lumea actoriei, care va juca alături de veteranii Tim Curry şi Kathy Bates.

În versiunea lui Nick Willing, personajul principal al poveştii, Alice Hamilton, este o tânără independentă de 20 de ani, care trăieşte într-un oraş cu zgârâie nori şi casino-uri condus de Regina de Cupă, interpretată de Kathy Bates. Păsările flamingo din povestea lui Caroll sunt înlocuite cu motociclete şi avioane.

Willing a declarat că versiunea lui va avea accente sexy şi va fi mai dură decât povestea originală. “Serialul nostru este foarte diferit de adaptările fidele ale cărţii. Am creat peste aspectele ireale din acea lume şi am adăugat o puternică poveste de dragoste”, a declarat regizorul.

Producătorul executiv al serialului, Robert Halmi, a adăugat că a venit timpul ca adulţii să se distreze cu această poveste la fel de mult cum o făceau când erau copii.

Serialul va fi lansat înaintea noului lungmetraj cu acelaşi titlu, realizat de Tim Burton şi cu Johnny Depp în distribuţie, care va rula pe marile ecrane din martie 2010.
 

Mai multe articole despre:
sexy serial TV Alice în țara minunilor