MENIU

Serena Williams dă jos hainele pentru prima oară şi are ce arăta!

Foto: ESPN
Foto: insider.espn.go.com

Celebra Serena Williams a lăsat în urmă terenul de tenis unde era fotografiată până acum pentru o apariţie specială pe coperta revistei ESPN, într-o ediţie specială a publicaţiei. Cu toate că a recunoscut în repetate rânduri că este nesigură în legătură cu aspectul ei fizic, Serena a uitat de prejudecăţi pentru a demonstra că nimic nu se compară cu un corp atletic.

Ediţia revistei ESPN intitulată "The body issue" a convins-o pe Serena Williams să nu mai fie pudică şi să dea jos toate hainele. Cu intimitatea protejată numai de poziţia atent studiată, Serena Williams a arătat ce se ascunde sub ţinutele sport care au intrat în rutina ei zilnică.

La 28 de ani, Serena a avut curajul să învingă îndoiala de sine şi să se arate lumii aşa cum este. Jucătoarea de tenis, în prezent numărul 1 mondial, a recunoscut în trecut că are mari probleme cu înfăţişarea ei şi că este nesigură când vine vorba de formele ei.

"Cred că şoldurile mele sunt prea mari. Şi braţele mele sunt prea musculoase, prea groase", a mărturisit jucătoarea. "Mă gândesc că trebuie să fac măcar câte o oră de sport pe zi ca să slăbesc. Câteodată încerc să renunţ, dar mă apucă iar îndoiala de sine. Vreau ca femeile din întreaga lume să ştie că e în regulă. Poţi să ai orice mărime, tot poţi să rămâi frumoasă şi pe interior şi pe exterior", a continuat Serena Williams.