MENIU

Scrisoare emoționantă. "De ce fiul meu nu-mi spune 'Mama'"

Scrisoare emoționantă. Povestea unei femei care a ajuns să-și iubească fiul vitreg ca pe propriul copil a înduișat rețelele de socializare.

În această scrisoare emoționantă femeia povestește că fiul vitreg de șapte ani, care și-a pierdut mama cu doi ani în urmă, cu toate că se apropie încet-încet de ea a hotărât că nu vrea să-i spună ”mama”.

”Într-o zi, m-a întrebat cum vreau să ma strige. Îmi venea să strig 'Mama!'. Dar n-am făcut-o. 'Poți să-mi spui 'Mama' sau 'Mami', sau poți să mă strigi 'Betsy', dacă ți-e mai ușor', i-am spus. Mai târziu, a rostit cuvântul. Mi-era rușine că mă simțeam atât de bine când am auzit că-mi spune 'Mama'. În următoarele săptămâni, asta nu s-a mai întâmplat. 'Betsy' a redevenit numele meu și pentru el. 

Într-o zi, când îl aduceam acasă de la școală, s-a oprit meditativ și mi-a spus că și-a dat seama că nu mă mai strigase de mult 'Mama'. Am simțit de parcă cineva mi-ar fi aruncat cu o piatră în piept. 'Am remarcat și eu asta', i-am răspuns”, spune femeia în această scrisoare emoționantă publicată pe Internet.

Adevăratul motiv pentru care băiatul n-o striga cum ea și-ar fi dorit a înduioșat-o. ”Când îți spun 'Betsy', vreau să spun 'Mama'. Mamele se sting din viață. Cred că e mai sigur să-ți spun 'Betsy'", i-a explicat copilul.

Mai multe articole despre:
mamă scrisoare emotionanta