MENIU

Scandalul intre Petru Mircea, socrii si cumnatul său continuă

<p>Mădălina Manole</p>

Fostul sot al artistei sustine ca fratele ei il bombardeaza cu mesaje. Tanarul neaga ca i-ar fi scris sau ar fi incercat sa ia legatura cu el recent.

"Mesaje i-am trimis de-a lungul anilor, dar nu recent. De anul trecut nu i-am mai trimis mesaje, de când mi-a răspuns la telefon, a ţipat şi a urlat la mine categoric cu jigniri. În Ajunul Crăciunului am vorbit pentru prima şi singura dată la telefon cu el. De când a murit sora mea, n-am vorbit cu el, că nu l-am prins niciodată la telefon. I-am aflat numărul şi, într-un final, l-am sunat", a declarat Marian Manole pentru ring.

"Mă enervează aceste lucruri de când ne-am îmbolnăvit. Mesaje de genul acesta, bineînţeles reciproce, au fost în primul an după tragedie şi e normal, şi pe Marian îl doare. I-a zis lui Petru: Cum poţi să stai acolo, nemernicule, când ştii ce s-a întâmplat în casa aia?!, adică ce se întreabă toată lumea. Băiatul meu l-a mai întrebat de ce nu vine la mormântul Mădălinei, că nu venea, şi de ce umblă cu panarama aia. Şi Petru îl înjura oribil. Răspunsurile lui la mesaje le are şi Marian şi i-a zis şi el vorbe grele. Totul până când Petru şi-a schimbat numerele de telefon. I-am spus lui Marian să înceteze, că ne e scârbă de Petru şi când îi auzim numele, dar să-l mai şi vedem sau să vorbim cu el... Avem numerele lui mai vechi, dar la acelea fie răspunde altcineva, fie nimeni", a precizat si Ion Manole, tatal regretatei cantarete.

Mai multe articole despre:
null