MENIU

Scandal politic din cauza legilor educaţiei

Foto: Realitatea TV

Legile educaţiei îi învrăjbesc pe politicieni. Traian Băsescu, Roberta Anastase şi Varujan Vosganian s-au contrat în legătură cu pachetul de legi pe care guvernul ar trebui să-şi asume răspunderea. În cele din urmă reprezentanţii PNL s-au retras de la dezbateri.

În primă fază, Varujan Vosganian a anunţat că PNL-ul se retrage de la dezbateri: "Faptul că dumneavoastră ne propuneţi mai multe proiecte în dezbatere sugerează faptul că guvernul se află în acest moment în impas şi doreşte să mute dezbaterea de pe impasul guvernamental pe o acţiune propagandistică. Până când Guvernul îşi asumă un proiect clar supus dezbaterii publice şi parlamentare, PNL nu va participa la aceste dezbateri", a declarat Vosganian.

Roberta Anastase a încercat să-i întrerupă discursul lui Vosganian, dar până la urmă preşedintele Traian Băsescu a avut ultimul cuvânt, când i-a "servit" liberalului o replică tăioasă: "Domnule Vosganian, poate nu plecaţi până nu aflaţi că aţi dat Ordonanţa de Urgenţă de suspendare a creşterii salariilor profesorilor. Vă doresc o zi bună".

Mai multe articole despre:
Băsescu scandal Vosganian educaţie dezbatere Anastase