MENIU

Sburlea nu mai vine în Ghencea

Transferul lui Sburlea la Steaua a căzut

Fetele îi barează drumul lui Sburlea către Steaua. Dat ca şi sigur la Steaua, atacantul nu va mai ajunge totuşi în Ghencea deoarece Becali ar fi auzit că acesta ar umbla cu multe fete.

Preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe, a fost cel care a anunţat că transferul lui Sabrin Sburlea la Steaua a picat deoarece Gigi Becali s-a răzgândit.

\"A căzut şi transferul lui Sburlea. Probabil că nu mai avea bani ca să îl mai ia, s-a ales praful de toate discuţiile cu Steaua. Nu e treaba mea de ce nu l-a luat, cică ar fi auzit că umblă mult cu fete. De acum o să aducem jucători care umblă cu băieţi, ca să îi fie pe plac lui Gigi. Singurul lucru pe care mi-l reproşez e că am fost prost şi am mers la negocieri. De acum o să ştiu şi nu o să mai aibă şansa să discute cu mine. Eu unul nu mai discut despre niciun jucător cu Gigi Becali\", a declarat Dinu Gheorghe la GSP TV.

FC Braşov şi Steaua se înţeleseseră pentru trecerea lui Sabrin Sburlea în Ghencea din vară în schimbul a 500.000 de euro, plătibili în două rate.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Dinu Gheorghe FC Braşov