MENIU

Şase suporteri stelişti au fost răniţi în incidentele de pe stadionul din Budapesta

Foto: Onlila.hu
Fanii maghiari au aruncat mai multe torţe spre sectorul fanilor stelişti

Şase suporteri stelişti au fost răniţi în urma violenţelor de pe stadionul Ujpest. Trei dintre ei au fost transportaţi la spital din cauza arsurilor, potrivit Jandarmeriei.

Dacă jucătorii Stelei au scăpat nevătămaţi din infernul de la Budapesta, suporterii lor au avut ceva emoţii pentru integritatea lor corporală în pauză, când în tribune s-au produs incidente care au făcut ca repriza secundă să înceapă cu o întârziere de 15 minute. Şase suporteri stelişti au fost răniţi de artificii, iar trei dintre ei au avut nevoie de spitalizare.

"A fost o acţiune premeditată a suporterilor maghiari, care au aruncat cu torţe în cei ai Stelei. M-a surprins lipsa de reacţie a forţelor de ordine prezente la stadion, deşi le-am solicitat în mod expres intervenţia. Trei suporteri ai Stelei au suferit arsuri de la torţe şi au fost transportaţi la spital. Starea lor nu este gravă, dar vor necesita în continuare supraveghere medicală", a spus colonelul de Jandarmerie Gheorghe Stan, la GSPTV.

Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi seară,  în deplasare, cu scorul de 2-1 (în tur, 2-0), formaţia ungară Ujpest, în manşa secundă a turului doi de calificare.

Mai multe articole despre:
spital Budapesta news alert Ujpest