MENIU

Santana, în concert la Bucureşti: "Fuck George Bush!"

Foto: Realitatea TV
Carlos Santana a concertat pentru prima dată în faţa publicului din România

Concert de excepţie sâmbătă seară la Romexpo, în cea de-a treia zi a festivalului B'EstFest! Unul dintre cei mai buni o sută de chitarişti ai timpului, Carlos Santana, a concertat pentru prima dată în faţa publicului din România. Peste 20.000 de fani de toate vârstele au fost la spectacolul de două ore al artistului.

Santana a fost singurul artist invitat la festival care a cerut ca spectacolul său să fie extins de la o oră şi jumătate, cât au concertat celelalte trupe, la două ore. Doar pentru publicul din România pe care l-a onorat cu piesele sale de ieri, de azi şi de mâine, cum îi place artistului să spună.

S-au auzit "Black Magic Woman", "Smooth" sau "Oye como va", iar la finalul concertului, publicul a cerut un bis. Şi au primit "Corazon Espinado", piesa care e devenit hit la sfârşitul anilor 90 în toate ţările latine.

Carlos Santana a avut şi un mesaj, aplaudat de către specatorii români: "Ca şi Bob Marley, John Lennon, Jimmi Hendrix... vrem să vindecăm planeta şi să ne vindecăm mintea. Singurul mod în care ne putem vindeca este să recunoaştem că există numai două lucruri pe planeta asta: dragostea şi frica. Dragostea suntem noi. Frica... frica este foarte costisitoare. Dacă vreţi să ştiţi cât de scumpă este frica, întrebaţi-l pe George Bush, el ştie. Fuck George Bush!".

Concertul lui Carlos Santana a încheiat a treia zi de B'EstFest în care au mai concertat The Ting Tings, The Charlatans, The Moood, Persona.

Duminică a fost ziua 4, ultima de B'EstFest dedicată exclusiv fanilor genului metal. Pe scenele de la Romexpo vor urca Manowar, Hollyhell, Trooper şi Thunderstorm.  

Mai multe articole despre:
concert RomExpo Santana B'Estfest