MENIU

Sancţiuni în cazul bărbatului evadat din arestul IPJ Dâmboviţa

Poliţiştii care nu l-au supravegheat pe deţinut au dosare penale
foto: NewsIN

Procurorii au întocmit dosare penale pe numele celor doi poliţişti care ar fi trebuit să supravegheze deţinutul în camera de recreere. Poliţiştii sunt acuzaţi de neglijenţă în serviciu. Şi pentru deţinutul care a fugit s-a întocmit un nou dosar penal, pentru evadare.

Oamenii legii au instituit filtre în tot judeţul, iar în acest moment, peste 100 de poliţişti şi jandarmi scotocesc localitatea Bezdead, acolo unde are domiciliul evadatul.

Poliţiştii au crezut azi-noapte că au dat de urma fugarului. Şi asta după ce o femeie din localitatea de domiciliu a bărbatului, Bezdead, judeţul Dâmboviţa, a chemat de urgenţă echipele jandarmilor crezând că evadatul este prin zonă. Alrma a fost însă falsă.

Poliţiştii au făcut publice identitatea dispărutului şi semnalmentele acestuia.  Bărbatul care a evadat, duminică, din arestul Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, a fost dat în urmărire națională.

Fugarul a profitat de neatenţia poliţiştilor care trebuiau să îl supravegheze atât pe el cât şi pe un alt deţinut. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alin Carpiuc,  deţinutul a evadat prin desfacerea unei plase din curtea de plimbare amenajată în incinta arestului şi a părăsit perimetrul Inspectoratului prin escaladarea unui gard.

Un deţinut a evadat din arestul IPJ Dâmboviţa

 

Mai multe articole despre:
evadare poliţie arest deţinut IPJ Dâmboviţa