MENIU

Samsung lansează două telefoane full-touch

Foto: Samsung

Samsung Electronics a anunţat lansarea unor noi telefoane mobile full-touch: S5600 şi S5230.

Samsung S5600 este dotat cu un ecran QVGA full touch de 2,8” şi are integrată interfaţa Touchwiz, concepută să personalizeze modul în care foloseşti telefonul. Widget-urile mobile pot fi mutate şi aliniate pe ecran, prin intermediul căruia vei putea accesa aplicaţiile favorite cu un simplu click. Navigarea pe Internet este susţinută de un senzor accelerometru pentru auto-rotaţii, care îi va oferi utilizatorului experienţe captivante prin conectivitatea de 7,2 Mbps.

Pentru a îmbunătăţi utilizarea telefoanele mobile cu ecran tactil, Samsung a adăugat funcţia “Gesture Lock”, care permite utilizatorilor să deblocheze telefonul şi să folosească meniul în mod direct, desenând cu degetul pe ecran litere din alfabet. Utilizatorii pot seta meniul astfel încât să poată accesa aplicaţia dorită prin scrierea uneia dintre literele de la A la Z.

De asemenea, Samsung S5600 are incorporată o cameră foto de 3MP, însoţită de cea mai nouă funcţie întâlnită la camerele digitale, Smile Shot. Telefonul înglobează şi funcţia de recunoaştere a muzicii cu ajutorul serviciului Shazam’s “Find Music”. Utilizatorii pot găsi orice melodie pe care doresc să o asculte în orice moment din zi. Înregistrând si trimiţând melodia către serverul Shazam, posesorii telefonului pot găsi piesa şi apoi o pot cumpăra prin magazinele de muzică online. În plus, memoria generoasă a telefonului (80 MB şi slotul de Micro SD de până la 8 GB) asigură un spaţiu amplu de stocare pentru conţinutul multimedia.

Samsung S5230 va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie.

Mai multe articole despre:
Samsung telefon mobil cameră foto