MENIU

Samsung a anunţat o nouă serie de monitoare ecologice

Foto: Samsung

Samsung Electronics a anunţat luna aceasta lansarea a trei noi modele de monitoare LCD ecologice, care se alătură familiei de display-uri cu “Touch of Color”.

Noile monitoare P2070, P2270 şi P2370 vor fi disponibile pe piaţă din luna martie 2009. Monitoarele LCD folosesc tehnologia Samsung de injecţie duală, redau imagini foarte clare de înaltă definiţie şi sunt încadrate de o ramă de plastic transparentă, colorată cu nuanţe de gri ce îi conferă aparenţa unui obiect din sticlă.

Redând imagini în formatul wide 16:9, monitoarele  ToC  afişează conţinut HD şi oferă adaptabilitate pentru orice living sau birou. Ecranele elegante dispun de un timp de răspuns rapid de 2 ms (GTG), iar modelele P2270 şi P2370 oferă experienţa full-HD de 1080p. Rama ca de cristal reduce reflecţia de lumină pentru a opri strălucirile supărătoare şi este susţinută de un suport rotativ pentru poziţionarea cât mai bună a ecranului.

Noile monitoare Samsung ToC   consumă  jumătate din energia altor monitoare prin folosirea a două lămpi cu consum scăzut de energie. Procesul de producere elimină apariţia culorilor supărătoare şi duce la posibilitatea de reciclare a întregului monitor.          

Susţinut de un picior de sticlă, monitorul dă senzaţia că pluteşte. În plus, tastele de control nu sunt vizibile pe supafaţa monitorului sau pe lateralele lui. În schimb, fiecare ecran dispune de Startlight Touch Controls ce integrează în rama monitorului tastele On Screen Display (OSD) ce vor conferi monitorului o senzaţie şi un design atrăgătoare.

Mai multe articole despre:
Samsung LCD monitor