MENIU

Sâmbătă s-au aprins luminile de sărbători în Bucureşti

sărbători Bucureşti
Aprinderea luminilor de sărbătoare în Bucureşti

Evenimentul a avut loc în faţa sediului Primăriei Capitalei. Au fost pregătite suprize pentru bucureşteni şi de Moş Nicolae. Astfel, duminică, în parcul Cişmigiu,  au fost programate câteva momente artistice. Vor urca pe scenă Allegretto, dar şi Vasile Şeicaru şi Direcţia 5.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a aprina luminile în Bucureşti, sâmbătă,  la ora 18:00.

Evenimentul a avut  loc în faţa sediului Primăriei Capitalei şi a fost însoţit de un moment artistic susţinut de Regimentul 30 Garda \"Mihai Viteazul\", precum şi de un spectaculos foc de artificii.

Începând cu ora 18:15, Sorin Oprescu, a participat la deschiderea Târgului de Crăciun din parcul Cişmigiu unde, pe întreaga perioadă a Sărbătorilor, bucureştenii se vor putea bucura de o serie de concerte. Copiii care vor veni în parcul Cişmigiu vor putea admira sania lui Moş Crăciun şi \"Fabrica de Îngeri\".

Tot în Parcul Cişmigiu, vor putea fi ascultaţi printre alţii, corul de gospel Raise (SUA), Nico şi Elena Gheorghe.

În parcul Herăstrău, bucureştentii vor putea asculta colinde, muzică populară, dar şi muzică specifică tuturor comunităţilor străine din România. Pe scenă vor urca, printre alţii, artiştii Vlad Miriţă însoţit de solişti ai Operei Române, Mandinga şi Sistem. Spectacolele sunt organizate de Centrul de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare.

Duminică, 6 decembrie, de Moş Nicolae, Primăria Capitalei organizează în parcul Cişmigiu diverse evenimente speciale pentru copii şi pentru părinţi. Începând cu ora 12.00 vor urca pe scena instalată în parc  Allegretto, Andra & Razvan Gogan, Attitude şi Dance for life, Magic Art , Taraful de la Curtea Domnească, Corul Elefterie, Corul Dominus.

De la ora 20.00 vor cânta aici şi Vasile Şeicaru,  Delia şi Direcţia 5.

Mai multe articole despre:
Sărbători Sorin Oprescu Bucureşti lumini