MENIU

Săftoiu: ”Elena Udrea ar fi putut avea un alt parcurs politic, fără consultanța lui Băsescu”

<p>Elena Udrea</p>

Adriana Săftoiu a vorbit, la Realitatea TV, la emisiunea Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan, despre volumul său de memorii recent lansat, ”Cronică de Cotroceni”.

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Băsescu, Adriana Săftoiu a explicat și care este părerea sa despre cariera politică a Elenei Udrea, apreciind că parcursul politicianului ar fi putut fi altul, fără consultanța lui Traian Băsescu.

”Elena Udrea ar fi putut să aibă un alt curs de parcurs politic dacă nu l-ar fi avut consultant pe Traian Băsescu. E opinia mea, asumată. Cred că stilul abrupt nu a ajutat-o cu nimic. Elena Udrea nici n-a avut timp să se obișnuiască cu rigorile politicii.

Era regula la Palatul Cotroceni ca niciun consilier să nu facă declarații de presă fără acordul departamentului de comunicare și, implicit, fără acordul președintelui. Singura încurajată să încalce această regulă a fost Elena Udrea. Nu cred că o făcea cu rea intenție. Sunt convinsă că proiectul politic dezvăluit de Băsescu la finalul primului mandat, Elena Udrea, putea fi spus și mai devreme”, a precizat Adriana Săftoiu.


Mai multe articole despre:
null