MENIU

Sabău, mulţumit cu punctul nesperat obţinut în Bănie

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că este mulţumit de punctul obţinut, sâmbătă, în meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-0, din etapa a 19-a a Ligii I, şi a admis că s-a temut că echipa sa va pierde partida pe final.

Sabău a ţinut să-l remarce pe portarul Ciprian Tătăruşanu, care a avut o evoluţie foarte bună la Craiova, însă a menţionat că rezultatul este meritul întregii echipe. "Tătăruşanu a făcut iar un meci foarte bun, dar vreau să laud întreaga echipă. Şi Ciucă a dat dovadă de multă dăruire şi ambiţie, toţi au muncit şi au obţinut meritat rezultatul, chiar dacă în a doua repriză Craiova ne-a dominat clar şi nu mai credeam că o să scoatem un punct", a afirmat Sabău.

Tehnicianul bistriţenilor a lăudat echipa Universităţii Craiova şi a apreciat că şi Gloria a arătat o faţă mult schimbată în prima parte a jocului de pe stadionul "Ion Oblemenco". "Îmi place Craiova, cum e pregătită, cum joacă. E o plăcere să vezi astfel de fotbalişti. Fotbalul este frumos când e jucat de fotbalişti, nu când jucătorii sunt plictisiţi şi nu le face plăcere să joace. Şi Gloria Bistriţa parcă are o altă faţă cu jucători de valoare ca Sânmărtean, Zaharia, Băjenaru. Ei sunt jucători care pot să facă diferenţa, dar le lipsesc pregătirea şi meciurile. Cu mai mare concentrare, în prima repriză puteam chiar să înscriem", a punctat Sabău.

De cealaltă parte, antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a pus remiza din meciul cu Gloria Bistriţa pe seama faptului că nu a avut prea multe soluţii în atac. "Am pierdut două puncte importante, dar încă suntem în obiectiv. Va fi greu de acum înainte şi trebuie să şi câştigăm.Nu am avut prea multe soluţii în atac, de aceea nu am mai recurs şi la a treia schimbare", a spus Napoli.