MENIU

Sabău: Mai avem nevoie de cel puţin patru puncte

Foto: NewsIn

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat sâmbătă, după victoria cu Pandurii, scor 1-0, din etapa a 31-a a Ligii I, că formaţia sa trebuie să mai adune cel puţin 4 puncte, ca să fie sigură de salvarea de la retrogradare.

"Îi felicit pe jucători, au suferit foarte mult pentru această victorie. N-am încheiat încă nimic, va trebui să mai câştigăm cel puţin patru puncte, dacă nu şase", a declarat Sabău, care a calificat victoria din meciul cu Pandurii drept "muncită şi meritată".

Şi antrenorul Pandurilor, Sorin Cârţu, consideră meritată victoria Gloriei în partida de sâmbătă. "A fost un meci aprig disputat, până la urmă Gloria a câştigat toate punctele, cred că meritat. Au arătat mai multă dorinţă. N-aş vrea să caut alibiuri, dar am avut şi probleme de efectiv. Totuşi, mă aşteptam la altceva. Unii jucători gândeau până acum că de ce nu le dau şansa să evolueze mai mult, iar acum mă aşteptam să dea o palmă antrenorului, dar se pare că dreptatea este la mine", a precizat Cârţu.

Gloria Bistriţa s-a impus sâmbătă la limită, scor 1-0, în faţa echipei Pandurii, într-un meci în care Zaharia şi Murgan şi-au spart capetele în urma unui duel aerian şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 47, de Diogo.

Gloria ocupă locul 13 în clasament, cu 35 de puncte, 5 mai multe decât Gaz Metan Mediaş, aflată pe 15, primul loc retrogradabil.