MENIU

Sabău: \"Cu Luchin şi Nibombe, am fi putut câştiga!\"

<descriere>

Antrenorul lui FC Timişoara a declarat după meciul cu Ajax Amsterdam, scor 1-2, că formaţia sa ar fi putut obţine mai mult în partida cu batavii, dar a fost dezavantajată de absenţa unor titulari. Sabău a făcut referire mai ales la faptul că nu a avut la dispoziţie cuplul de fundaşi centrali obişnuit al Timişoarei.

\"Am pregătit meciul să îl câştigăm. Aşa am şi început, am avut 1-0, însă ei au egalat dintr-o greşeală care se putea evita. Am primit prea uşor gol în repriza a doua, a venit apoi penalty-ul, eliminarea lui Bonfim şi lucrurile s-au complicat. Au apărut spaţii pentru atacanţii lor, care sunt foarte valoroşi şi nu degeaba au marcat 50 de goluri în campionat. Felicit jucătorii, pentru că s-au dăruit chiar dacă nu mai aveam decât şanse matematice de calificare. Era foarte greu, dar am vrut să lăsăm o impresie bună acasă şi să câştigăm acest joc. Am făcut nişte improvizaţii cu fundaşii centrali, cu Bonfim în centru, lângă Scutaru şi Mera, care erau prea tineri, nu aveau jocuri în picioare şi experienţă. Cu Luchin şi Nibombe, am fi putut câştiga, dar nu am putut să îi folosim. Chiar şi cu doi jucători eliminaţi, am crezut în unele momente că putem înscrie\", a spus Sabău.

FC Timişoara a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, de Ajax Amsterdam, scor 2-1, într-o partidă din Grupa A a Ligii Europa în care bănăţenii au avut doi oameni eliminaţi, iar batavii au ratat două lovituri de la 11 metri, prin Suarez.

În celălalt joc al Grupei A, Dinamo Zagreb a trecut, în deplasare, de Anderlecht Bruxelles, scor 1-0, prin golul marcat de Slepicka. După disputarea a cinci etape, clasamentul grupei arată astfel: 1. Ajax 11p (calificată), 2. Anderlecht 8p, 3. Dinamo Zagreb 6p, 4. FC Timişoara 2p.

Mai multe articole despre:
Ajax Ioan Ovidiu Sabău FC Timişoara