MENIU

Sabău anunţă un joc ofensiv pentru partida cu Dinamo

<descriere>

Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, că va adopta un stil ofensiv în partida cu Dinamo, din etapa a 14-a, pentru că aşa îşi doresc majoritatea fanilor, mai ales că stadionul Dan Păltinişanu va fi arhiplin.

\"Sunt aproape două săptămâni de când se discută foarte mult despre acest meci. Am mai anunţat că vom juca ofensiv şi aşa vom evolua, cum îşi doresc suporterii. Dar mai sunt şi unii care au înţeles că performanţa nu înseamnă numai spectacol, ci pragmatism şi disciplină. Noi vom încerca să jucăm pe atac, aşa consider eu şi jucătorii, pentru că stadionul va fi plin. Sper să înscriem mai multe goluri decât ei\", a spus Sabău.

Tehnicianul afirmă că jucătorii săi sunt conectaţi la miza partidei, însă speră ca aceştia să nu exagereze cu asta. \"Trebuie să fim maturi, echilibraţi, nu disperaţi cu puls 200. Îi văd foarte motivaţi pe jucători, dar le-am spus să nu exagereze cu această stare. Să considerăm totuşi că e un joc de fotbal, nu o luptă sau un război. Nici nu mă gândesc la arbitraj, grija mea este să pregătesc echipa cât mai bine\", a mai afirmat fostul internaţional.

Meciul FC Timişoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, se va juca luni, de la ora 20:45.