MENIU

Sabău: Am jucat cu entuziasm şi plăcere

Foto: NewsIn

Entuziasmul şi plăcerea de a juca. Acestea au fost, potrivit antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, secretele Timişoarei în meciul cu Ceahlăul (6-0).

"Am făcut un joc care mă mulţumeşte, am văzut la băieţi entuziasmul şi plăcerea de a juca. Am obţinut o victorie clară, cu goluri multe şi spectacol. Nu am schimbat mare lucru faţă de acum două săptămâni, dar acum a fost vorba de concentrare şi atitudine. Trebuie să-i păstrez cu picioarele pe pământ pentru meciul cu Anderlecht, nu trebuie să fie cu nasul pe sus", a spus Sabău.

Tehnicianul a comentat şi situaţia mijlocaşului Alexandru Curtean, ale cărui evoluţii nu au fost cele mai bune în ultima perioadă: "Curtean va mai primi şanse, atât timp cât eu mai cred în el. Ştiu că are probleme, şi eu am fost jucător, ştiu prin ce trece. Acum însă, nu avem nevoie să ne gândim la ultimatumuri. E un jucător care vrea să facă prea mult şi nu îi iese. Are valoare, dar se pune presiune pe el".

FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 6-0, Ceahlăul Piatra Neamţ, în detapa a 10-a a Ligii I. Bănăţenii au urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, formaţie pe care o va întâlni etapa viitoare.