MENIU

S-a deschis patinoarul artificial din Cişmigiu

Patine

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a deschis sâmbătă, 5 decembrie, patinoarul artificial din parcul Cişmigiu, urmând ca de miercuri,  9 decembrie, să fie deschis şi cel din parcul Unirii.

Programul acestora este zilnic, între orele 10,00-21,00, iar sâmbăta şi duminica de la 10,00 la 24,00. Taxa de intrare pe patinoare va fi de 10 lei în cursul săptămânii şi de 15 lei în weekend. Pe perioada vacanţei, de luni pana vineri, intre orele 10,00-12,00, accesul pe gheaţă va fi gratuit.

Un al treilea patinoar artificial se va deschide în Parcul Herăstrău, începând cu 18 decembrie. Pentru bucuria celor mici, cu această ocazie, în parc vor fi aduşi doi reni şi o trăsură, care îi vor plimba pe aleile parcului, iar în zona Pieţei Charles de Gaulle, vor fi montate noi locuri de joacă.

În Parcul Izvor vizitatorii se vor putea bucura de un brad de Crăciun, aleile parcului fiind luminate şi înfrumuseţate cu decoraţiuni de sărbătoare.

\"Toţi cei care vor vizita în aceste zile parcurile pe care le avem în administrare, vor fi întâmpinaţi cu cele mai frumoase decoruri atât la intrările parcurilor, cât şi pe aleile acestora, unde vor putea petrece momente de relaxare alături de cei dragi, în spiritul sfintelor sărbatori de iarnă\", a declarat Radu Popa, director general A.L.P.A.B.