MENIU

Rusu plus Borţun semnează campania SMARK "Feedback-ul creează studii de caz"

Foto: REALITATEA.NET

SMARK – Feedback creates case studies prima campanie de imagine pentru SMARK - platforma dedicată comunităţii profesioniştilor în marketing din România - este prezentă începând de vineri pe print, TV şi online sub semnătura agenţiei Rusu+Borţun Brand Growers™, ‘responsabili’ pentru identitatea şi comunicarea brandului SMARK.

Premisa de la care porneşte atât filosofia brandului, cât şi campania de imagine SMARK este că obiectivul final al unui om de marketing şi măsura valorii sale este dată de participarea la crearea unui studiu de caz – semn că demersurile sale au fost eficiente. Pentru a înlesni construcţia de studii de caz, SMARK se poziţionează ca o platformă de feedback între actorii industriei, crezând cu tărie că feedback-ul între marketer şi agenţie (indiferent de tipul acesteia – publicitate, PR, research, BTL etc.) este esenţial pentru proiectele de succes. Astfel, conceptul creativ al campaniei ‘pune pe tapet’ tocmai problemele nespuse între agenţie şi client, iar interacţiunea francă de ambele părţi este în fapt un prim pas pentru rezolvarea posibilelor hop-uri profesionale.

Spoturile campaniei beneficiază de participarea unor marketeri şi profesionişti din agenţii, precum Alina Gavrilă-Borţun, Elena Şerban, Adrian Popescu, Alexandru (Ţugu) Dumitrescu, Andrei Borţun, Bogdan Naumovici, Dan Damian şi Ştefan Teodorescu.

“Marketingul este un domeniu unde performanţa este direct legată de munca în echipă şi de capacitatea de a fi suficient de deschis şi deştept încât să accepţi un feedback constructiv din partea celuilalt. SMARK încearcă să propună un alt mod de lucru prin care atât clienţii cât şi agenţiile să înţeleagă cât de important e să ai o relaţie ‘pe bune’, ca să poată ajunge să semneze împreună studii de caz de care să fie mândre ambele părţi. Iar pentru asta e nevoie să lăsăm un pic la o parte politeţurile la umbra cărora multe proiecte cu potenţial îşi dau duhul, şi să spunem care sunt problemele de fapt. Ca un prim pas spre rezolvare. Vom încerca să arătăm valoarea feedback-ului nu doar în campania de comunicare, ci şi în toate serviciile adresate comunităţii de marketing pe care le dezvoltăm în prezent, fie ele conferinţe, traininguri online sau rapoarte de cercetare.” declară Miruna Antonescu, Director de Marketing, SMARK.


“Campania SMARK a ieşit dintr-un feedback. Câte un feedback onest de ambele părţi care ne-au făcut să ajungem la o altă idee decât vroiam să aprobăm iniţial. Credem că feedback-ul devine constructiv atunci când pune pe masă lucruri nespuse, gânduri mai politically incorrect , adevăruri dureroase care asumate corect duc proiectul mai departe. Foarte mulţi clienţi se plâng de agenţii şi invers, dacă lucrul asta s-ar întâmpla faţă în faţă atunci standardul/aşteptările ar creşte. Mulţumesc celor 8 protagonişti care prin exemple personale au dat conţinut campaniei, iar mie mi-au uşurat muncaϑ.” povesteşte Cătălin Rusu, Creative Director & Managing Partner la Rusu+Borţun Brand Growers™.

Campania poate fi vizualizată în întregime accesând SMARK.ro.

Echipa care a lucrat la realizarea campaniei: Cătălin Rusu (Creative Director & Copywriter), Andra Baltoiu (Strategic Planner), Tudor Nastase (Designer), din partea Rusu+Borţun Brand Growers™ alături de Miruna Antonescu (Director de Marketing SMARK), Costin Radu (Managing Director SMARK) de la Blue Idea, regia este semnată de Andrei Cohn avându-l ca DOP pe Emil Nitoi, iar din partea casei de producţie  Hi-Fi Production Grup, Laura Baron (Producator), Mihai Dorobantu (Scenograf) şi Vlad Ioachimescu (Post Production Manager).
Mai multe articole despre:
campanie promovare Smark