MENIU

Rudele lui Michael sunt supărate că în "This is it" apar dubluri de-ale Megastarului

Foto: REALITATEA.NET

Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură filmul "This is it", în care apar fragmente din repetiţiile susţinute de Michael Jackson înainte să moară. Sunt însă unii, care nici nu vor să audă despre peliculă. E vorba despre rudele megastarului, care susţin că în film nu apare solistul, ci dublurile lui.

Joe Jackson şi La Toya sunt cei mai deranjaţi de lansarea filmului, deoarece e o mare păcăleală. "În film apar dubluri de-ale fiului meu. Cred că fanii vor fi dezamăgiţi", a declarat Joe, citat de News of the World. Mai mult, nici vocea nu e a megastarului, decât foarte puţin. "Michael era prea slăbit ca să cânte live. Ori sunt înregistrări, ori, în câteva secvenţe, cântă live dublurile", a adăugat şi Jeffre Phillips, iubitul sorei megastarului.

Navi Parasram, 36 de ani, care îl imită pe Michael, a recunoscut că i s-a propus să apară în film, dar a refuzat. Alţii, în schimb, au profitat de ocazie şi au jucat în "This is it", cu toate că asta însemna să-i păcălească pe fanii regelui muzicii pop.

Mai multe articole despre:
film Michael Jackson sosii Joe Jackson this is it