MENIU

Ropotan a înscris primul său gol la Dinamo Moscova

Foto: http://www.fcdynamo.ru/

Fostul dinamovist Adrian Ropotan a reuşit să marcheze vineri primul gol în tricoul noii sale echipe, Dinamo Moscova. Ropotan a marcat în amicalul pe care gruparea rusă l-a disputat în compania grupării ucrainene Metalurg Zaporoje, scor 1-1.

Deşi timp de cinci ani nu a înscris niciun gol pentru fosta sa echipă, Ropotan a reuşit să facă acest lucru încă de la primul meci pentru Dinamo Moscova. Mijlocaşul de 22 de ani a marcat golul egalizator al ruşilor în amicalul cu Metalurg Zaporoje, în minutul 72, după ce a transformat un penalty.

"Ropotan a reprezentat cea mai bună soluţie pentru noi, în raport calitate-preţ. L-am urmărit în mai multe partide din Cupa UEFA, dar şi în campionatul României. Suntem foarte mulţumiţi că am realizat acest transfer. În proporţie de 70-80% el va avea sarcini defensive", a declarat antrenorul moscoviţilor, Andrey Kobele, pentru site-ul oficial al lui Dinamo Moscova.

Adrian Ropotan s-a transferat pe 13 februarie la Dinamo Moscova, care a plătit celor de la Dinamo Bucureşti pentru achiziţionarea jucătorului suma de 3.000.000 de euro.
Mai multe articole despre:
Dinamo transfer gol Dinamo Moscova Adrian Ropotan