MENIU

Ron Dennis rămâne departe de McLaren

Hamilton nu mai este susţinut de Ron Dennis

Fostul şef de la McLaren nu va reveni între oficialii grupării britanice, după ce refuzase anterior şi şefia Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

Îndrăgostit până peste cap de brandul McLaren , Ron Dennis explica în vara acestui an că nu poate lua în calcul postul de şef al Marelui Circ fiindcă nu crede că poate fi imparţial.

\"Oricine se află într-o poziţie de conducere în cadrul unei companii trebuie să trăiască, să respire brand-ul. Cred că mi-ar fi imposibil să fiu complet imparţial legat de toate echipele, deşi mă consider un om extrem de disciplinat.” a explicat Dennis, conform formula1.net.

Cuvintele lui Ron Dennis s-au împlinit: Jean Todt este noul preşedinte al FIA începând din octombrie. Succesorul lui Dennis la cârma McLaren, Martin Whitmarsh, a plusat: Dennis nu va reveni nici in padockurile McLaren, în ciuda faptului că fanii îşi doresc o asemenea mutare.  

\"Deşi cred că toată lumea este de acord cu faptul că îi suntem îndatoraţi lui Ron pentru ceea ce a făcut, consider că în ultimul an echipa a dobândit un stil şi o personalitate puţin diferită. Cel mai important lucru pe care mi-aş dori să îl recunoască oamenii este acela că succesul McLaren vine din munca echipei, nu de la un individ în parte\" a spus Whitmarsh.

Mai multe articole despre:
McLaren FIA Ron Dennis