MENIU

Românii sunt speriaţi de criză, arată un sondaj INSOMAR

Foto: REALITATEA.NET

Românii sunt din ce în ce mai îngrijoraţi de situaţia economică a ţării. Potrivit unui sondaj Insomar, două treimi dintre români cred că ţara noastră se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar aproape jumătate cred că peste şase luni situaţia se va înrăutăţi şi mai mult.

Faţă de anul trecut, potrivit Insomar, trei sferturi dintre români consideră că situaţia economică a ţării este mai rea. Aproape 20% spun că situaţia este le fel şi doar 2,7% dintre cei intervievaţi cred că situaţia ţării este mai bună.

Românii nu sunt deloc încrezători în viitor. 64% cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Doar un sfert dintre români cred că ţara noastră merge într-o direcţie bună.

Peste şase luni, situaţia economică a ţării va fi şi mai rea, sunt de părere 43% dintre români. În privinţa situaţiei financiare personale, pesimismul s-a abătut asupra a 34,5% dintre români.

Sondajul a fost realizat în perioada 4-12 iulie 2009, pe un eşantion de 2416 persoane, prin interviuri la domiciliu şi are o marjă de eroare de 2%.

Mai multe articole despre:
INSOMAR criză