MENIU

Româncele, mai tari în pumni la box decât băieţii

Boxul feminin este în premieră în programul unei olimpiade
<descriere>

De când boxul feminin a fost acceptat între disciplinele olimpice tot mai multe tinere au lăsat deoparte machiajul sau reprizele interminabile de shopping, şi-au pus mănuşile de box şi au urcat în ring.

Româncele au reuşit cu talent şi multă voinţă să-şi facă loc într-o lume extrem de dură, care pâna mai ieri era rezervată exclusiv bărbaţilor. Sportivele au ajuns chiar să aducă acasă de la campionatele europene sau mondiale mai multe medalii decât colegii lor de breaslă.

Boxul feminin este în premieră în programul unei olimpiade şi urmează să-şi facă debutul la Londra, în 2012. Tinerele practicante au pus pe plan secund reprizele de shopping sau privitul în oglindă şi luptă în ring să câştige o medalie.

Pregătiţi-vă de ski! Obişnuit al snow-parkurilor şi campion de freestyle, Kye Petersen mai are puţin şi-l depăşeşte pe celebrul Seth Morrison. Kye face o demonstraţie de zile mari tocmai de pe crestele Alaskăi.
REALITATEA.NET - Româncele, mai tari în pumni la box decât băieţii

Tot la Sport pe NET luaţi lecţii de echitaţie direct de la Siker, o iapa în vârstă de 9 ani, care împreuna cu stăpânul ei, Sorin Alexandrescu, a câştigat titlurile de campioană naţională la probele de avansaţi şi vicecampioană balcanică. Totul a pornit de acum doi ani, cand Sorin a început să lucreze cu Siker. La început lucrurile nu au mers tocmai strună, dar cu timpul s-au înţeles de minune.

SPORT pe NET este o producţie web tv marca REALITATEA.NET, prezentată de Claudia Chira, care vă oferă săptămânal reportaje exclusive din lumea sportului, dar şi interviuri cu personalităţi pasionate de sport. Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre cu privire la SPORT pe NET la adresa penet@realitatea.net.

Mai multe articole despre:
fete box feminin echitaţie ski machiaj ring