MENIU

Rolling Stones cântă la nunţi, pentru aproape 6 milioane de euro

Foto: muzica.phg.ro

Rolling Stones a fost desemnată cea mai scumpă trupă din lume care cântă la nunţi, pentru un tarif de 5,7 milioane de euro Mick Jagger putând intona "I Can't Get No Satisfaction", conform unui sondaj realizat de TV Channel Living şi preluat de The Independent.

Artişti ca Elton John şi Kylie Minogue ar accepta o apariţie la petrecerea de nuntă, contra unei sume de 2,3 milioane de euro, în vreme ce Amy Winehouse pretinde 1,15 milioane de euro .

Lady Gaga şi Katy Perry
sunt dispuse să cânte pentru un tarif de 69.000 de euro, în vreme ce prestaţia lui Danny Foster, fost membru al trupei Hear'Say este considerată ieftină, în jur de 750 de euro.

Şi U2 a cântat la nunta solistei de la The Corrs, Andrea Corr cu miliardarul Brett Desmond, dar suma nu a fost făcută publică, iar serviciile Christinei Aguilera au fost cerute la nunta rusului Andrei Menichenko.

Sondajul relevă şi un oarecare interes pentru artiştii celebri pentru o singură melodie. Rick Astley a fost remunerat cu 29.000 de euro pentru a cânta hitul "Never Gonna Give You Up", iar The Proclaimers au concertat la o nuntă pentru 57.000 de euro, cântând "I'm Gonna Be".
Mai multe articole despre:
nuntă concert Rolling Stones Katy Perry