MENIU

Roberto Carlos s-ar întoarce să joace gratis la Real Madrid

Foto: www.as.com

Fundaşul brazilian Roberto Carlos vrea să retrăiască momentele de glorie de la Real Madrid. Atât de tare, încât este dispus să joace gratis o jumătate de an pentru noii "galactici", după ce se va despărţi de Fenerbahce, în decembrie.

Roberto Carlos s-a aflat câteva zile la Madrid, împreună cu noua sa soţie, Mariana, care se pregăteşte să nască cel de-al optulea copil al fotbalistului.

"Am vrut ca Mariana să vadă locul în care am fost foarte fericit. Am fost şi pe Bernabeu, am vizitat sala trofeelor şi a văzut o parte din istoria mea. Acum sunt în al treilea sezon la Fenerbahce, dar am hotărât să plec în decembrie. Mi-ar plăcea să mă întorc în Brazilia, dar mai am oferte şi de la alte echipe. Şi ar mai fi o posibilitate. Aş fi dispus să joc şase luni la Real Madrid fără să fiu plătit. Din ianuarie în iunie. Iar apoi, cine ştie, poate aş mai rămâne încă un an", a spus Roberto Carlos, într-un interviu pentru cotidianul AS.

Legat de preşedintele Florentino Perez şi de noul Real Madrid, revenit acum la Real Madrid, Roberto Carlos are doar cuvinte de laudă. "M-am înţeles mereu bine cu el, chiar dacă eu am venit la club pe vremea lui Lorenzo Sanz. Dar s-a purtat bine cu mine. «Galacticii» câştigau mult mai bine decât mine, dar eu nu m-am plâns niciodată şi mi-am văzut de joc. Florentino nu s-a schimbat deloc. Acum Real Madrid este o echipă grandioasă, îl are pe Kaka, numărul unu din lume. Poate ajunge să câştige Liga Campionilor chiar pe Bernabeu".

Roberto Carlos a jucat la Real Madrid între 1996 şi 2007, câştigând patru titluri de campion şi trei Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei şi două Cupe Intercontinentale.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Roberto Carlos Fenerbahce