MENIU

Roberta Anastase a încercat să liniştească spiritele la Găneasa

Foto: NewsIn

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, s-a întâlnit, joi, la Slatina, cu prim-vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, şi cu liderul organizaţiei judeţene a PD-L, Darius Vâlcov, cărora le-a cerut să se implice în detensionarea situaţiei de la Găneasa.

Roberta Anastase a declarat, în cadrul unei coferinţe de presă, că vizita sa de joi în judeţul Olt, la Slatina şi la Găneasa, a fost programată încă de săptămâna trecută şi nu are nicio legătură cu incidentele produse miercuri noapte în comuna Găneasa. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că a discutat despre oportunitatea vizitei sale la Găneasa cu prim-vicepreşedintele PSD Olt, Paul Stănescu şi cu liderul organizaţiei judeţene a PD-L, Darius Vâlcov şi că au ajuns la concluzia că prezenţa sa la Gănseasa poate chiar să detensioneze situaţia, care a depăşit limita de desfăşurare a unei campanii. Roberta Anastase a făcut apel la locuitorii comunei Găneasa să ducă o campanie în limitele legale şi a fost de părere că tensiunile au fost cauzate de ambiţiile liderilor politici de a câştiga Primăria Găneasa, dar şi de o exagerare a echipelor de campanie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a discutat cu liderii PSD şi PD-L din Olt şi despre situaţia parteneriatului coaliţiei de guvernământ la nivel judeţean şi a spus că speră ca în judeţul Olt să se ajungă cât mai curând la o înţelegere şi să se facă o construcţie pentru patru ani, aşa cum s-a făcut la centru.

Alături de Roberta Anastase, atât la conferinţa de presă, cât şi la întâlnirea cu electoratul din Găneasa, au participat şi lideri ai organizaţiei judeţene a PD-L, cât şi cei trei parlamentari democrat-liberali de Olt, senatorul Mihai Niţă şi deputaţii Daniel Bărbulescu şi Nicolae Stan.

Mai multe articole despre:
PSD Roberta Anastase PD-L Găneasa