MENIU

Robert Pattinson a cerut-o în căsătorie pe Kristen Stewart

Foto: news-de-stars.com

Actriţa Kristen Stewart, care joacă rolul principal feminin din \"Twilight\", a spus despre colegul ei de distribuţie, Robert Pattinson, că intrase atât de bine în pielea personajului, încât s-a îndrăgostit de ea.

Kristen Stewart a mărturisit: "Rob este o persoană foarte misterioasă şi intensă. Este însă complet nebun. M-a cerut chiar şi în căsătorie într-o zi". Acaparat de personaj, actorul şi-a dat seama de greşeală numai după ce a terminat filmările. 

Robert Pattinson încearcă şi el să se explice: "Nu pot să cred că am făcut asta. Pun prea mult suflet la filmări!" Chiar dacă o mulţime de fete ar ucide ca să fie în locul lui Robert Pattinson, Kristen Stewart insistă asupra faptului că nu este nimic între ei: "Sunt sigură că a mai cerut multe fete în căsătorie înaintea mea. E un mare glumeţ". 

Se spune că atunci când era mai mic, Robert se năpustea asupra unei fete şi o cerea brusc în căsătorie. Chiar dacă s-a mai calmat între timp, actorul provoacă prin declaraţiile pe care le face şi îi place să-şi întreţină imaginea de "băiat rău".

Iată ce a declarat despre colegul său de generaţie, Zac Efron: "N-o să pot niciodată să fiu ca el. E cel mai politicos şi mai de treabă băiat din câţi am cunoscut. Lui nu o să-i i se spună niciodată că este complet idiot, pe când mie e posibil să mi se spună, şi chiar de mai multe ori".