MENIU

Revista presei: Becali s-a transformat peste noapte în eurocandidat al PRM

Foto: RTV

Pare subiectul unei telenovele cu final fericit. Personajul principal, nimeni altul decât Gigi Becali. Acesta a devenit eurocandidat pe lista PRM. Subiectul este comentat pe larg de presa din România.

Din arest, Becali s-a transformat peste noapte în eurocandidat al PRM, scrie Evenimentul Zilei. Dacă în trecut Becali reprezenta un „putregai” pentru Vadim acum a ajuns un „tânăr confrate”. Liderul PRM, alintat la rândul său în trecut de actualul partener cu apelativul „diavol” a devenit acum un bun prieten, comentează ziariştii de la Evenimentul zilei.

Vadim Tudor susţine, potrivit ziarului Gardianul, că Gigi Becali i-a transmis un mesaj din închisoare: “Mi-a transmis prin Giovani Becali că mă iubeşte, mă pupă” a povestit Vadim. liderul PRM a adăugat că “Gigi se află în vehiculul ce-l va duce la Parlamentul European”.

Cotidianul scrie că dacă va fi eurodeputat, Becali şi-ar putea păstra mandatul chiar şi în cazul în care ar fi condamnat la închisoare. Totul depinde, potrivit Legii pentru alegerea membrilor Parlaamentului European, de sentinţa judecătorilor: doar dacă aceştia vor decide că lui Becali i se suspendă drepturile electorale, el îşi va pierde automat posibilitatea de a fi parlamentar.

Gigi Becali candidează, din arest, pe listele PRM de pe poziţia a doua, scrie România Liberă. După ce, acum un an, Vadim Tudor a declarat că nu se lasă până nu-l vede pe Becali la Jilava, acum liderul PRM îl vede pe acesta total nevinovat, mai scriu jurnaliştii de la România Liberă.