MENIU

Remiză albă între CFR şi FC Timişoara

Foto: NewsIn

CFR Cluj şi Timişoara nu au reuşit decât o remiză albă, în ultimul meci al etapei a 11-a.

Prima repriză dintre CFR Cluj şi Timişoara nu a adus faze spectaculoase şi nici goluri, ci incidente pe stadion. Edre Bonfim a fost aproape de a rata meciul după ce o petardă a zburat din tribune, chiar în faţa jucătorului de la Timişoara.

Gabi Mureşan şi Nei au fost aproape de a deschide scorul, dar de fiecare dată balonul a trecut pe lângă.

Gigel Bucur le-a dat emoţii clujenilor. Fotbalistul a scăpat singur cu Nuno Claro, dar portarul clujenilor a salvat situaţia şi până la pauză tabela a arătat 0-0.

Repriza secundă a debutat cu ocazia clujenilor. Nei a trimis puternic în faţa porţii, dar Traore nu a reuşit să înscrie. Gabi Mureşan i-a ameninţat de două ori pe timişoreni, dar Pantilimon a fost mereu la post.

Timişoara avut cea mai mare ocazie în minutul 78. Gigel Bucur a şutat puternic, dar Nuno Claro i-a scăpat pe clujeni de la gol şi după 90 de minute tabela a arătat 0-0.

CASETA TEHNICĂ:

CFR CLUJ - FC TIMIŞOARA 0-0

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Mureşan - Mara (Dubarbier 65), Dani (Traore 40), Culio, Deac - Nei (Vrsic 90). Antrenor: Antonio Conceicao.

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Mera, Nibombe, Scutaru, Art. Karamian - Chiacu, Alexa (Vrsic 70), Bourceanu, Arm. Karamian - Bucur (Parks 82). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Traore 40, 71, Mureşan 50, Deac 75 / Alexa 49, Vrsic 90, Pantilimon 90+1 

Cartonaş roşu: Traore 71

Arbitri: Marius Avram - Ioan Onicaş, Mircea Orbuleţ

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 12.000

Vezi cum s-a desfăşurat partida CFR Cluj - FC Timişoara, scor 0-0

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj etapa a 11-a FC Timişoara