MENIU

Regia de vânzări F5 X-Media semnează pentru administrarea Trilulilu.ro

Foto: trilulilu.ro

Regia de vânzări F5 X-Media semnează pentru administrarea Trilulilu.ro şi creşte cu 30% volumul total de unici şi cu peste 100 de procente numărul de afişări lunare oferite clienţilor săi

F5 X-Media, regia de vânzări online a companiei F5, parte a grupului Realitatea-Caţavencu, a semnat luni un contract de reprezentare publicitară cu Trilulilu.ro, întregindu-şi serviciile în cadrul categoriei "website-uri de divertisment" şi însumând o audienţă lunară la nivelul întregului portofoliu de peste 8,5 milioane de vizitatori unici şi mai mult de 127,7 milioane de afişări, conform datelor aferente lunii august.

"Colaborarea cu Trilulilu.ro se traduce la nivelul avantajelor-client printr-o ofertă de conţinut video mai bogată, un volum considerabil mai mare de utilizatori unici şi numeroase posibilităţi suplimentare  de advertizare, atât în zona de proiecte speciale, cât şi pe parte de display”, a spus Irina Moroşanu, business affairs manager F5 si F5 X-Media.

"Vizăm o acoperire compactă a pieţei de media, atât prin diversitatea formatelor publictare, cât şi prin targetarea diferenţiată a plajei de clienţi şi agenţii interactive. F5 X-Media vine să întregească eforturile echipei interne, dar şi cele ale celorlalte regii cu care noi colaborăm", a declarat Sergiu Biriş, director general, alias Crocodilu’ Șef al Trilulilu.

Începând din această săptămână, F5 X-Media include în portofoliul său spaţiile publicitare ale Trilulilu.ro, atât pe zona de display, cât şi video, excepţie făcând formatele publicitare aflate pe homepage.

Regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale a grupului Realitatea-Caţavencu reuşeşte, astfel, să-şi întărească audienţa la nivelul întregului portofoliu, dar şi poziţia în piaţa pe segmentul "website-uri de divertisment".

În cadrul acestei categorii F5 X-Media realizează lunar un volum de trafic de circa 4,4 milioane de vizitatori unici, respectiv aproape 88,5 milioane de afişări, conform datelor din august, numărând 14 produse - din care 4 dispun de posibilităţi de advertizare video (Trilulilu.ro, Primatv.ro, Mondenii.ro, Cireasadepetort.ro).

Trilulilu.ro dispune, cumulat, de mai mult de 23.000 de ore de conţinut video publicat exclusiv pe site şi o comunitate de peste 500.000 membri înregistraţi, iar campaniile publicitare pot fi targetate pe categorii specifice din site, după criterii geografice şi în funcţie de vârstă sau sex.

Mai multe articole despre:
F5 X-Media F5