MENIU

Rednic: Dinamo a făcut cel mai slab meci din acest retur

Foto: NewsIn
Mircea Rednic: Meciul cel mai important va fi cel cu Timişoara

"Dinamo a făcut cel mai slab meci din acest retur", a spus antrenorul Mircea Rednic după derby-ul cu Steaua, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 30-a a Ligii I.

"A fost un joc echilibrat, cu un rezultat normal, obţinut cu puţină şansă din partea ambelor părţi. Am avut probleme în toate compartimentele, nu am mai avut jocul nostru de pase, poate şi din cauza adversarului. În a doua parte ne-am mai revenit, dar era prea tîrziu. Am avut teamă şi nu înţeleg de ce, trebuia să demonstrăm că avem faţă de echipă mare. A fost cel mai slab meci al lui Dinamo din acest retur. Rezultatul este însă unul mare", a spus Rednic, la conferinţa de presă.

Tehnicianul dinamovist este bucuros că pentru echipa sa urmează o pauză mai lungă înaintea meciului cu FC Timişoara, din etapa a 31-a, deoarece spune că unii dintre jucători sunt obosiţi după ce în ultima vreme au jucat două meciuri pe săptămână.

"Cu Timişoara jucăm acasă, îi cunoaştem, nu uităm ce s-a întâmplat în Cupă şi că avem de luat o revanşă atât pentru noi, cât şi pentru suporteri. Titlul se joacă, important e ca noi să câştigăm toate cele patru meciuri rămase. Meciul cel mai important va fi cel cu Timişoara, dar şi cel cu urziceniul, care fiind pe locul 2 este principala contracandidată la titlu", a punctat Rednic.

Mircea Rednic a explicat că nu a intenţionat niciun moment să rişte să-l titularizeze în poartă pe letonul Alex Kolinko, deoarece, deşi îl cunoaşte bine şi are un CV foarte bun, nu ar fi putut comunica bine cu apărătorii. "Era un risc să-l folosesc pe Alex pentru că nu cunoaşte limba. Eu îl cunosc pe matache, ştiu ce poate, nu am ce să-i reproşez la gol. Nu eu i-am adus pe cei trei portari. Alex e singurul pe care îl ştiu, are un CV foarte bun, ceilalţi au venit cum au venit şi vor pleca aşa cum au venit", a subliniat antrenorul dinamovist.

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul cu Steaua, disputat vineri în etapa a 30-a a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Dinamo Etapa a 30-a