MENIU

Rednic: Arbitrul a făcut tot posibilul ca rezultatul să rămână 1-0

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că, deşi echipa sa a avut o evoluţie proastă în prima repriză a meciului cu Unirea Urziceni, eşecul poate fi pus şi pe seama faptului că "arbitrul a făcut tot posibilul ca rezultatul să rămână 1-0".

"Am făcut o primă repriză proastă, am intrat cu teamă, ne-am retras inexplicabil, pentru că eu nu le-am cerut aşa ceva. Am făcut greşeli în apărare iar când nu câştigi niciun duel cu Bilaşco, nu poţi să ai pretenţii. Chiar le-am spus fundaşilor centrali la pauză că aşa nu putem avea pretenţii de Liga Campionilor. Meciul a fost decis de o execuţie excepţională a lui Varga, iar în a doua parte arbitrul a făcut tot posibilul ca rezultatul să rămână 1-0. M-a deranjat maniera de arbitraj pentru că în repriza a doua am avut şi un gol valabil, şi un penalty", a spus Rednic.

În ciuda eşecului de la Urziceni, Mircea Rednic rămâne optimist, pentru că Dinamo are un program mai uşor decât Unirea în ultimele două etape. "Am întâlnit p echipă bună, am pierdut un meci în deplasare, mai avem două etape, ne jucăm până la capăt şansele şi după aia o să vedem. Ei oricum au un program mult mai greu, trebuie să ne adunăm după această înfrângere nemeritată", a punctat Rednic.

Dinamo a pierdut postura de lider al Ligii I, după ce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Unirea Urziceni, în etapa a 32-a a Ligii I.