MENIU

Rednic a ratat promovarea în Rusia, Rapidul îl aşteaptă

Foto: NewsIn

Antrenorul nu a reuşit promovarea în prima ligă cu Alania Vladikavkaz, contractul cu gruparea rusă încetând de la sine. Cel mai probabil, următoarea bancă tehnică pe care se va aşeza va fi cea din Giuleşti.

Echipa pregătită de Mircea Rednic, Alania Vladikavkaz, a ratat miercuri promovarea în prima ligă din Rusia, după ce în ultima etapă a pierdut, cu 1-5, în faţa lui FK Krasnodar, în timp ce contracandidata la promovare, Sibir Novosibirsk, a învins în deplasare pe FK Chita, cu 4-0.

În urma acestor rezultate, Alania a încheiat pe locul 3 sezonul ligii secunde din Rusia, cu 70 de puncte acumulate. Primele două locuri au fost ocupate de Anji Makhachkala, cu 75 de puncte, şi de Sibir, cu 73 de puncte.

Mircea Rednic a semnat în luna august un contract valabil 5 luni cu divizionara secundă din Rusia, Alania Vladikavkaz, având ca obictiv promovarea în prima ligă, fapt ce ducea automat la prelungirea înţelegerii tehnicianului pe încă două sezoane. În condiţiile date, cel mai probabil Puriul se va întoarce în ţară, numele său fiind vehiculat pentru preluarea Rapidului.

Mai multe articole despre:
Rusia Mircea Rednic Rapid Alania Vladikavkaz