MENIU

Record în NHL: Martin Brodeur, portarul care nu a primit gol de 104 partide

Martin Brodeur nu a mai prin gol de 104 partide

New Jersey Devils şi Colorado Avalanche au câştigat cu 4-0, respectiv 4-3, partidele jucate în deplasare în faţa celor de la Pittsburgh Penguins şi Minnesota Wild. Martin Brodeur, portarul lui Devils a reuşit să termine a 104-a partidă din carieră fără gol primit şi conduce în topul portarilor din NHL.

Deţinătoarea Cupei Stanley, Pittsburgh Penguins, a primit în Mellon Arena vizita rivalilor din Divizia Atlantic, New Jersey Devils. Cele două echipe aveau înaintea meciului 25 de victorii fiecare, iar partida se anunţa una de zile mari. Devils i-au demolat însă pe cei de la Penguins şi s-au impus cu 4-0.

Omul zilei a fost însă portarul Brodeur, care a terminat meciul cu 35 de intervenţii salvatoare şi a stabilit un nou record: 104 meciuri din carieră terminate fără să ia gol şi a bătut astfel un record vechi de 40 de ani.

Minnesota Wild a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Colorado Avalanche. Oaspeţii au început meciul în forţă, iar la jumatatea perioadei secunde conduceau cu 3-0.

În ultima perioadă a meciului, Minnesota a încercat o revenire spectaculoasă dar meciul s-a terminat cu victoria oaspeţilor, 4-3. În urma victoriilor New Jersey Devils ocupă prima poziţie în Conferinţa de Est, în timp ce COlorado Avalanche ocupă locul al 3-lea în Conferinţa de Vest.

Mai multe articole despre:
NHL gol New Jersey Devils