MENIU

Realitatea.NET rămâne lider absolut al site-urilor mass-media din România

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Realitatea.NET conduce, pentru a doua lună consecutiv, clasamentul website-urilor mass-media din România
Realitatea.NET continuă, în ianuarie, să-şi întărească poziţia şi audienţa

Realitatea.NET conduce, pentru a doua lună consecutiv, clasamentul website-urilor mass-media din România, devansând, şi în ianuarie, produse puternice precum 9am.ro (locul 2), Libertatea.ro (locul 3), Hotnews.ro (locul 4), GSP.ro (locul 5) şi Evz.ro (locul 6), conform datelor oferite de SATI.

După ce, în decembrie, a depăşit toate recordurile de trafic, devenind lider absolut al site-urilor de mass-media, dar şi al celor de quality news,  Realitatea.NET continuă, în ianuarie, să-şi întărească poziţia şi audienţa, realizând, conform SATI, peste 1,1 milioane de clienţi unici, aproape 23,6 milioane de afişări şi mai mult de 3,5 milioane de vizite.


Aceste performanţe situează Realitatea.NET la o distanţă de peste 100.000 de vizitatori unici faţă de Hotnews.ro - ocupant al locului 4 în ierarhia site-urilor mass-media privind traficul pe internet, in ianuarie 2009 şi relevă o creştere de 50.000 de clienţi unici faţă de luna decembrie.

Mai mult decât atât, Realitatea.NET se menţine la o distanţă considerabilă faţă website-uri de conţinut binecunoscute pentru performanţele lor de audienţă, precum 9am.ro - care ocupă locul 2 în topul site-urile mass-media, după criteriul vizitatori unici, Libertatea.ro (poziţia 2), Hotnews.ro (locul 4), Gsp.ro (locul 5), Evz.ro (poziţia 6), sau Antena3.ro (locul 19).

Realitatea.NET este cel mai important produs din portofoliul F5 - compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.
Mai multe articole despre:
record trafic top realitatea.net ianuarie SATI F5