MENIU

REALITATEA.NET prezintă "Sport pe NET"

Foto: REALITATEA.NET

Portalul de ştiri REALITATEA.NET lansează cea de-a patra producţie web tv, "Sport pe NET". Emisiunea este moderată de Claudia Chira şi aduce sub lupă în fiecare săptămână întreaga lume a sportului, de la personalităţi cu hobby-uri extreme, la jocuri în aer liber şi sporturi pentru amatori.

Lansată pilot la jumătatea lunii iunie, „Sport pe NET” poate fi urmarită la adresa  Realitatea.net/sportpenet şi se adresează tuturor pasionaţilor de sport, iubitorilor de adrenalină şi, în special, celor care doresc să urmărească alte competiţii decât meciurile de fotbal.

Noua producţie web tv a portalului REALITATEA.NET este structurată pe mai multe rubrici: „Reportaj”, „Info”, „Interviu”. „Info” conţine detalii utile referitoare la cursuri de paraşutism, înot, tenis, pilates, escaladă; în timp ce „Interviu” prezintă hobbiurile sportive ale personalităţilor din diferite domenii, iar rubrica „Reportaj” este destinată sporturilor extreme.

Săptămâna aceasta, "Sport pe NET" aduce în prim plan sporturile preferate ale deputatului Victor Ponta, un interviu cu campioana mondială la fitness Diana Oprea şi un „Info” despre sălile de fitness.

"Sport pe NET" este ce-a de-a patra producţie web tv marca REALITATEA.NET după video-producţiile "Funny pe NET", "REALITATEA.NET Magazin" şi "REALITATEA pe NET".
Mai multe articole despre:
sport hobby Sport pe NET Claudia Chira