MENIU

Realitatea.NET, lider al site-urilor media din România, în decembrie 2008 - VEZI VIDEO

Sursa: sati.ro
Foto: Realitatea.net
În decembrie 2008, Realitatea.NET s-a situat pe locul 9 în topul tuturor paginilor web şi al portalurilor măsurate de SATI
Trafic Realitatea Decembrie
Trafic Realitatea Decembrie
Trafic Realitatea Decembrie

Realitatea.NET a preluat poziţia de lider detaşat în ceea ce priveşte traficul pe internet al website-urilor de quality news. În plus, în decembrie 2008, Realitatea.NET s-a situat pe locul 9 (din peste 250) în topul tuturor paginilor web şi al portalurilor măsurate de SATI, devansând net, în clasamentul general, produse media performante, precum GSP.ro (locul 10), HotNews.ro (locul 14) sau EvZ.ro (locul 17).

Conform SATI, Studiul de Audienţă şi Trafic pe Internet, singurul studiu independent recunoscut de industria online, care cuprinde cele mai importante site-uri româneşti, Realitatea.NET a înregistrat în luna decembrie 2008 un record istoric, de 1.053.716 de vizitatori (clienţi) unici, 24.669.033 de pagini citite (afişări) şi 3.238.537 de vizite.

În acelaşi timp, portalul de ştiri Realitatea.NET a facut progrese uriaşe, faţă de aceeaşi perioada din 2007, creşterea fiind de 160%, din punct de vedere al vizitatorilor unici şi cu peste 400% la pagini citite.

Mai mult, Grupul Realitatea-Caţavencu reuşeşte să-şi consolideze poziţia în online, pe segmentul de news, situându-se în luna decembrie cu două produse în top 10. Conform măsurătorilor SATI, în acest interval, Realitatea.NET, liderul absolut al clasamentului, şi Cotidianul.ro, aflat pe poziţia a opta, au însumat aproximativ 1.726.000 de vizitatori unici şi peste 30 de milioane de pagini citite.

De asemenea, în clasamentul general întocmit de SATI, care ia în calcul traficul pe internet al celor mai importante peste 250 de website-uri din România, Realitatea.NET se situează pe poziţia a noua, devansând autoritar website-uri de conţinut binecunoscute pentru performanţele lor de audienţă, precum GSP.ro (poziţia 10), Hotnews.ro (locul 14), Libertatea.ro (poziţia 15), Evz.ro (poziţia 17). Antena3.ro se situează pe poziţia 26, deci cu 17 locuri mai jos faţă de Realitatea.NET, în acelaşi clasament.

 

Mai multe articole despre:
clasament realitatea.net SATI